Termeni si conditii

În scopul Regulamentului General European privind Protectia Datelor (GDPR), aplicabil de la 25 mai 2018. Pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, navigarea pe site-ul FarmasiReprezentant.ro . Urmata de completarea datelor personale in formularul pentru inscrierea consultantilor Farmasi. Echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor descrisi mai jos si in Politica de confidentialitate pe care o puteti accesa aici.

Website-ul

Website-ul FarmasiReprezentant.ro este administrat de un consultant Farmasi independent, partener inregistrat al Farmasi Romania SRL.
Scopul acestui website este acela de a oferi celor interesati informatii despre activitatea unui consultant Farmasi. Beneficiile pe care acestia le pot avea in calitate de client direct Farmasi.
De asemenea, inregistrarea unei persoane noi in reteaua de vanzari directe Farmasi se face prin intermediul unei recomandari din partea unui consultant inregistrat. Acesta este motivul pentru care va punem la dispozitie expertiza si suportul nostru pentru desfasurarea acestei activitati.

Acest website poate promova produsele si ofertele Farmasi, insa nu reprezinta pozitia oficiala a Farmasi. Informatiile sunt preluate si actualizate in concordanta cu ofertele publicate pe site-ul oficial Farmasi.

Utilizatorii website-ului

Acest website se adreseaza persoanelor care doresc sa afle informatii despre activitatea de consultant Farmasi si a promotiilor si ofertelor disponibile.

Prin completarea Formularului de inscriere, va exprimati consimtamantul cu Termenii si conditiile prezente si cu Politica de confidentialitate. In vederea contactarii Dv si inregistrarii in reteaua de vanzari directe a Farmasi. Dupa inregistrarea Dv. in reteaua de vanzari directe Farmasi, va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialiate ale companiei Farmasi Romania, pe care ii regasiti aici.

Pentru folosirea in bune conditii a Website-ului, utilizatorul are obligația de a citi cu atentie si de a respecta Termenii si Conditiile. Asa cum acestea sunt afisate pe Website sau asa cum vor fi notificate utilizatorului la un anumit moment.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin accesarea si utilizarea Website-ului www.FarmasiReprezentant.ro . Utilizatorul ia la cunostinta de si accepta prezentele Termene si Conditii. Precum și celelalte politici relevante pentru Website, inclusiv Politica de confidentialitate.

Acest website este administrat de un consultant Farmasi independent, iar sursa imaginilor si informatiilor este website-ul www.Farmasi.ro .

Scroll to Top